Teambuilding

Een gezellig, sportief arrangement iets voor uw familie, vrienden of bedrijf? In Hellevoetsluis kan het! Adventuredome biedt verschillende activiteiten aan om naast de esape room nog meer fun te hebben. E

Een complete dag die u niet snel zal vergeten. Neem contact op met Adventuredome op voor meer informatie horeca@resortpoortvanzeeland.nl

Comming Soon! Outdoor Escape  Willemstad

NIEUW bij Escape Room Designer B.V.! Outdoor Operation Mindfall, een nieuw GPS Adventure Game voor de hele familie, vrienden en collega’s. Operation Mindfall combineert elementen van geocaching , Live Escape Games en Augmented Reality tot één team-spel! Escape Room Designer heeft nu een unieke outdoor escape game met uitdagende puzzels, verspreid in het centrum van Willemstad Noord-Brabant, die je alleen in teamverband kunt oplossen. Perfect voor bedrijfs- en groepsevenementen, familie-uitjes en nog veel meer. Gewapend met een iPad en een Action Pack vol gadgets starten jullie de missie. Ontdek toeristische plekjes in Willemstad maar vergeet niet dat je maar 2 uur hebt om de wereld te redden!!

Groepsdynamiek

Groepsdynamica bestaat uit vele facetten, die zorgen dat een groep efficiënt kan samenwerken. Ontbreekt een van deze facetten dan kan een groep uit evenwicht raken. Een groep, die uit evenwicht is gebracht, door welke reden dan ook, werkt inefficiënt. Dit is ten nadelen voor hetgeen waaraan gewerkt wordt. Om de vertaling naar de praktijk te kunnen laten slagen is er een gecontroleerde omgeving nodig, die een situatie schetst waarin iedereen gelijk is aan elkaar en waar randzaken als hiërarchie geen rol spelen. Deze situatie is gevonden in de vorm van een escape room. Een escape room is een gecontroleerde stresssituatie met een grote fun-factor waarin groepen deelnemen aan een spel. Daarnaast zijn er nog veel andere teambuildingsopdrachten te doen bij ons.

Teambuilding en Coach

Escaperoom als aanvulling op een team development plan. Hierbij is sprake van een aantal sessies met een teamcoach met het betrokken team. Hierdoor leert de coach de betrokkenen beter kennen. De escape room dient dan als middels om samenwerking gedurende tijd- en stress management te meten of te observeren.

Escaperoom als aanvulling op een fun & learning program. In te zetten als afsluiting van een team development programma.

Neem voor meer informatie contact met ons op.


Image