Escape room 007

  Leeftijd: 10+

  De rage van dit moment is de Escape Room. Een mysterieuze, ruimte waarbinnen een spannend en onvoorspelbaar spel wordt gespeeld. Logisch nadenken en samenwerking vormen er de sleutel tot het ontmantelen van een bom. (LET OP: GEEN OPSLUITING!)  Lukt het jullie door het oplossen van puzzels en raadsels binnen een uur de bom onschadelijk te maken? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnapfeest dat u niet snel zal vergeten.

  Het maakt niet uit of u specifiek naar een activiteit zoekt om samen met uw collega's, vrienden, familie of kinderfeestje te spelen. De Escape Room 007 is een zenuwslopende uitdaging voor iedereen. Tijdens het spelen van de Escape Room leert u uw medespelers pas 'echt' kennen. Wanneer u de Escape Room heeft gespeeld, dan kunt u rustig napraten onder het genot van een hapje en drankje bij Adventuredome. Het is ook mogelijk om vooraf alvast wat te gaan eten.

  Uniek in Nederland, 2 identieke escape rooms om op een gelijkwaardige manier tegen elkaar te strijden. Tot 20 personen te spelen. Laat je verrassen door de geheime missie van James Bond.

  Het verhaal

  Op het park van Europarcs is een geheime Amerikaanse legerbasis gestationeerd. Er staan hier twee grote Amerikaanse kernraketten opgesteld richting Rusland. Jullie begrijpen dat dit een zeer groot probleem is! Nu blijkt dat de KGB hier achter gekomen is en hebben hun geheim agent Nikita naar Nederland gestuurd. Nikita heeft een Russische tijdbom aan de kruisraketten gekoppeld, over precies 60 minuten gaan de bommen af! Wij hebben van alles geprobeerd om de bommen onschadelijk te maken maar het is ons niet gelukt. Daarom zijn jullie bij ons uitgenodigd, we hebben namelijk gehoord dat jullie alle skills hebben om deze bommen te stoppen.  Weten jullie Hellevoetsluis op de kaart te laten bestaan? Jullie begrijpen natuurlijk dat dit wel eens voor een oorlog tussen Rusland en Amerika kan gaan zorgen, weten jullie deze te voorkomen en de wereld te redden?

  Waar moet u op letten?

  Wanneer u de Escape Room 007 wilt spelen dient u 30 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn bij Adventuredome. Wanneer de begeleiders er klaar voor zijn zullen zij u welkom heten en de juiste instructies geven. Vervolgens wordt u naar de geheime locatie begeleid. De kamer is gevestigd in een lanceer basis van het Amerikaanse leger. U moet na aankomst vanaf Adventuredome nog 5 minuten lopen.

  Aangezien er veel vraag is naar escape rooms voor grotere groepen, hebben wij 2 identieke kamers gerealiseerd, u kunt met maximaal 10 personen per kamer deelnemen. Een ideale gelegenheid om uw collega's, vrienden of familie eens echt uit te dagen! Wie zal er als eerste ontsnappen?

  Tarieven:
  Maandag tot en met zondag: €99,50 per kamer

  Boek vanaf nu 2 kamers voor €162,- ipv €199,-

  Leeftijd: 10+
  Vink bij de boeking kinderfeestje aan zodat wij het spel makkelijker kunnen maken.

  Ontsnappen en een hapje eten

  Een geslaagde ontsnapping uit de Escape Room 007 mag natuurlijk gevierd worden! Dat kunt u doen bij Adventuredome met een overheerlijke lunch of diner.

  Drie gangen keuzemenu: Just Escape €25,-

  Voorgerecht: Tomatensoep / carpaccio / Hotwings

  Hoofdgerecht: Spareribs / Kipsaté / Schnitzel / Burger

  Nagerecht: Luxe koffie / Crème Bulée / Ijscoupe

  Als u een reservering wilt doen bij Adventuredome, kunt u online boeken via ons boekingssysteem of voor meer informatie over het diner kunt u bellen naar 088 070 8157.

  Reserveren


  Direct boeken!