Escape room 007

De rage van dit moment is de Escape Room. Een mysterieuze, ruimte waarbinnen een spannend en onvoorspelbaar spel wordt gespeeld. Logisch nadenken en samenwerking vormen er de sleutel tot het ontmantelen van een bom. (LET OP: GEEN OPSLUITING!)  Lukt het jullie door het oplossen van puzzels en raadsels binnen een uur de bom onschadelijk te maken? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnapfeest dat u niet snel zal vergeten.

Het maakt niet uit of u specifiek naar een activiteit zoekt om samen met uw collega's, vrienden, familie of kinderfeestje te spelen. De Escape Room 007 is een zenuwslopende uitdaging voor iedereen. Tijdens het spelen van de Escape Room leert u uw medespelers pas 'echt' kennen. Wanneer u de Escape Room heeft gespeeld, dan kunt u rustig napraten onder het genot van een hapje en drankje bij Adventuredome. Het is ook mogelijk om vooraf alvast wat te gaan eten.

Uniek in Nederland, 2 identieke escape rooms om op een gelijkwaardige manier tegen elkaar te strijden. Tot 20 personen te spelen. Laat je verrassen door de geheime missie van James Bond.

Ontsnappen en een hapje eten

Een geslaagde ontsnapping uit de Escape Room 007 mag natuurlijk gevierd worden! Dat kunt u doen bij Adventuredome met een overheerlijke lunch of diner.

Drie gangen keuzemenu: Just Escape €25,-

Voorgerecht: Tomatensoep / carpaccio / Hotwings

Hoofdgerecht: Spareribs / Kipsaté / Schnitzel / Burger

Nagerecht: Luxe koffie / Crème Bulée / Ijscoupe

Als u een reservering wilt doen bij Adventuredome, kunt u online boeken via ons boekingssysteem of voor meer informatie over het diner kunt u bellen naar 088 070 8157.

Waar moet u op letten?

Wanneer u de Escape Room 007 wilt spelen dient u 30 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn bij Adventuredome. Wanneer de begeleiders er klaar voor zijn zullen zij u welkom heten en de juiste instructies geven. Vervolgens wordt u naar de geheime locatie begeleid. De kamer is gevestigd in een lanceer basis van het Amerikaanse leger. U moet na aankomst vanaf Adventuredome nog 5 minuten lopen.

Aangezien er veel vraag is naar escape rooms voor grotere groepen, hebben wij 2 identieke kamers gerealiseerd, u kunt met maximaal 10 personen per kamer deelnemen. Een ideale gelegenheid om uw collega's, vrienden of familie eens echt uit te dagen! Wie zal er als eerste ontsnappen?

Tarieven:
Maandag tot en met zondag: €99,50 per kamer

Leeftijd: 10+
Vink bij de boeking kinderfeestje aan zodat wij het spel makkelijker kunnen maken.

Uitje op maat

Van bedrijfsuitjes en schoolreisjes tot feesten en teambuildingsdagen. Bij Adventuredome bent u op de juiste plek. Avontuur, uitdaging, vermaak, lekker eten en drinken: u vindt het allemaal onder één dak.
Maak uw wensen kenbaar. Dan krijgt u tegen een meerprijs een arrangement op maat. Reserveren? bel dan met Adventuredome: 088 070 8157.

Escape Room Designer

Als u van plan bent om met een groter gezelschap op pad te gaan, zoals een bedrijfsuitje of familiefeest, dan zijn er tal van opties mogelijk. Zo kunt u de Escape Room 007 combineren met andere spannende en uitdagende activiteiten van Adventuredome. Neem contact op met Adventuredome voor de mogelijkheden: 088 070 8157

Een Escape Room laten bouwen op uw eigen locatie? Ook dat is mogelijk zie: www.escaperoomdesigner.nl

Reserveren


Direct boeken!